لیست اختراعات خديجه پورشريف املشي
با توجه بهع ارزش تغذيه اي بالاي فرآورده هاي لبني تول/يد و استفاده از آنها در حال افزايش است از طرفي ديگر به دليل بالا بودن ميزان چربي در برخي محصولات لبني مانند پنير خامه اي مصرف آنها مي تواند در برخي موارد براي افراد مضر بوده و سلامتي آنان را تهديد كند اما كاهش محتواي چربي در پنير به طور قابل توجهي پذيرش كلي پنير را تحت تاثير قرار مي دهد. اختراع حاضر شامل توليد پنير خامه اي كم چجرب پري بيوتيكي با استفاده از جايگزين چربي اينولين به روش زير مي باشد: شيرخام استاندارد شده براي افزودن پودرها (كازئينات سديم، شير خشك بدون چربي، كنسانتره پروتئيني آب پنير، اينولين، لوكاست بين و كاراگينان) تا دماي 60 درجه سيلسيوس گرم مي شود. بعد از افزودن پودرها مخلوط حاصل هموژنيزه و پاستوريزه مي گردد. پس از خنك كردن استارتر و مايه پنير اضافه مي شود. پس از آن پنير به مدت 12 - 10 ساعت انكوبه مي گردد تا PH آن به 4/7 برسد. بعد از اين مرحله لخته را شكسته و نمك اضافه مي گردد. به دنبال آن پختن لخته صورت مي گيرد. در نهايت هموژنيزاسيون انجام شده و پنير به صورت داغ بسته بندي مي شود.
موارد یافت شده: 1